O PODJETJU

Postati želimo del kupčevega poslovnega in razvojno-tehnološkega procesa

Kdo smo?

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 s ciljem razvoja izdelkov in podpore naročnikom pri uvajanju v proizvodnjo. Uporabili smo znanja in izkušnje, pridobljene z dolgoletnim delom na področju projektiranja in konstrukcije izdelkov in poznavanja tehnoloških procesov.

Prvi projekt – modelna lokomotiva s 600 sestavnimi deli, ki smo ga realizirali za svetovno znanega kupca, je dosegel izjemen uspeh: naziv lokomotiva leta na zahtevnem ameriškem tržišču. Ta projekt nam je kot mlademu in do tedaj neznanemu podjetju odprl vrata do najbolj znanih izdelovalcev modelnih lokomotiv in vagonov.

V naslednjih letih smo razširili dejavnost podjetja na projektiranje delov in sklopov za gospodinjske aparatov in pisarniške opreme.

Od leta 2007 sodelujemo s priznanim proizvajalcem svetil in smo v teh letih razvili in konstruirali vrsto različnih proizvodov iz tega področja.

Imamo dolgoletne izkušnje s proizvajalci na kitajskem trgu, kjer vršimo nadzor in svetujemo našim naročnikom.

Kontakt

Naziv firme: D.I.P.A.N., d.o.o.
Naslov: Polje 9 E, 6310 Izola – SI
E-pošta: info@dipan.si
Telefon: +386 5 640 19 60
Mobitel: +386 41 713 746

Poslanstvo in vizija

Svojo poslovno uspešnost gradimo na zadovoljevanju potreb kupcev. Naš cilj je pridobiti in obdržati kupca s kakovostno storitvijo, ki zajema kvalitetni proizvod ali storitev v dogovorjenem roku in za dogovorjeno ceno – storitev prilagojena meri naročnika.

Strmimo, da postanemo del kupčevega poslovnega in razvojno tehnološkega procesa in s sledenjem njegovega razvoja in tehnologije prispevati k skrajšanju razvojnega cikla in zmajnševanju proizvodnih stroškov.

Za dosego zastavljenih ciljev potrebujemo izobražene in visoko motivirane sodelavce. Zato skušamo zagotoviti optimalne delovne razmere in osebnostni razvoj vsakega posameznika. Stalno dodatno izobraževanje je pomemben del našega poslovnega procesa.

Naše vrednote

  • Inovativnost
  • Kakovost
  • Partnerstvo
  • Prilagodljivost
  • Predanost